Hvem er vi?

Vi er ikke som de andre, og vi larmer ikke nej Vi er De udstødte og vi hygger kom du bar´ hen og sig hej hej

De Udstødte Country Club

De Udstødte er en forening for country og western interesseret og med plads til forskellighed.

“Om du er til hest eller i vest så kom du blot som du er med til vores fest.”

Vi lægger stor vægt på at der skal være plads til alle i vores forening. Hvad enten din påklædning/arbejde eller handikap måtte være, da handler det for os om at knytte et så alsidigt netværk som muligt og hygge og morer os sammen. 

Vi har i dag et fast tilholdssted, i det nordjyske (lidt uden for Hadsund)  i skønne landlige omgivelser med masser af plads.  Vi afholder 4 arrangementer om året, med masser af god musik fra fortransvis de danske country western musikere.

Vi lægger også stor vægt på samarbejde med andre Country klubber/foreninger. Vi har i skrivende stunde også en aftale med Midland Country Festival om medlemsrabatter ved køb af partout billetter. 

Men hvad er historien så bag De Udstødte?

Tilbage til d. 3. September 2009 blev De Udstødte stiftet, af en lille folk af bl.a. vores tidligere formand Per Winchester. 

Som klub er vi lidt utraditionelle idet at vi opstod uden fast klubhus men derimod et stort telt som vi stadig traditionen tro sætter op når vi er ude på et af de store countrytræf eller festivaler rundt om i landet hvor vi blandt andet spiser fælles morgenmad inden vi drager ud til dagens festivitas og gøgl.

Bliv medlem af De Udstødte

Med få klik kan du nemt blive medlem
Bliv medlem