24 maj 2014

1. Ordstyrer: Nicolaj “Kaktus Jack” Frederiksen. Referent: Eva “One and a Half” Rachel Pedersen og tilstede var 28 melemmer.

2. Stemmetællere: Hanna “Cheppi” Uth og Linda Jensen.

3. Formandens beretning.

Pga. af meget sygdom er der ikke så meget at berette men i skrivende stund har 38 ud af 55 medlemmer fået betalt kontingent.

I år fylder klubben 5 år og der vil således blive arrangeret noget henne i oktober, nærmere besked herom vil fremkomme senere på året.

4. Regnskab:

I skrivende stund står der 13.000 kr. på kontoen hvilket er flot og regnskabet blev således godkendt.

5. Næstformand Jens “Cash” Kristiansen blev genvalgt.

Kassere Ina “Basviola” Jensen blev genvalgt.

Bestyrelses medlem Jens “Golddigger” Jensen blev genvalgt.

Suppleant Tommy “Headhunter” Martensen blev genvalgt.

Ligeledes blev Esben “Lucky” Søggard genvalgt.

6. Der var ingen indkommende forslag.

7. Under eventuelt:

  • Ved festudvalget arrangementer stiller Lissy forslag om at lave maden selv da dette er billigere.
  • Da vores kassere har  meget at se til med familie og på arbejde giver vore suppleant Tommy en hjælpende hånd og sørger for at kontakte medlemme vedr. manglende indbetaling af kontingent. Der var enighed om  at vi på den måde kan hjælpe hinanden.
  • Mogens “Piraten” Corfitz foreslår at man skal kunne få et måneds medlemskab for 50 kr. så man kan være med til vores arrangementer.
  • Lissy forslår en pris på 100 kr. for at komme med til jubilæet. Der kommer flere forslag om 100 kr. for medlemmer og 150 kr. for ikke-medlemmer samt forslag om 150 kr. for medlemmer og 200 kr. for ikke-medlemmer. Bestyrelsen vil således tage en beslutning om de endelige priser udefra de stillede forslag.
  • Det anbefales at der ikke skrives eller deles noget på facebook eller andre sociale medier om fester for at undgå ubehageligt og uventet besøg.

Formanden takker for god ro og orden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *