RIS & ROS/Gæstebog.

For overskuelighedens skyld er alle kommentarer til hjemmesiden delt op på sider med 6 på hver og således kan der bladres frem og tilbage i siderne neders på denne side.

Skriv en ny besked eller start en ny tråd neders på siden eller svar på en nuværende tråd ved at trykke på svar udfor kommentaren.

Det er naturligvis ikke nødvendigt at indskrive sin email adresse hvis du ikke ønsker at modtage svar. Det er dog kun webmaster som kan se din email adresse.

114 Replies to “RIS & ROS/Gæstebog.”

 1. Vil da også lige benytte lejligheden til at sige tak for en god fest. Tak fordi jeg måtte være med og medlem af foreningen. Vi ses snart igen

 2. Jeg vil takke alle fremkomne, fremkaldte, fremsynede, i skoene de små fremme og forkomne, nærsynede, nærværende, lige ved og næsten inden for vesten for en herlig og særlig jubilæums og så fest som sent vil glemmes i gode venners lag.
  Og så en stor tak til Paul Winther som leverede musikken som den skal spilles i de festligste festlige omgivelser. 😉 (wink)
  Tak også til Dorthe “Stonewoman” og Niels “Stenknuser” (eller “mølledrengen) som lagde lokaler til vor brag af et abegilde på “Stoneranch.
  Og så er det dejligt at se at I bruger gæstebogen her på hjemmesiden i stedet for på facebook. 🙂 (happy)
  I løbet af de næste uger vil der blive lagt billeder ud her på hjemmesiden og har i selv materiale som I gerne vil have på hjemmesiden så er I velkommen til at kontakte mig på telefon 8243 4336 så finder vi ud af hvordan og hvorledes sammen. 😉 (wink)
  [image=10154503_753509018015699_2211145187859968095_n.jpg]

 3. tak for medlemskab og tak for en kanon fest og tak til dem der tog slæbet, første men ikke sidste gang jeg har været med, glæder mig allerede til næste gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.