RIS & ROS/Gæstebog.

For overskuelighedens skyld er alle kommentarer til hjemmesiden delt op på sider med 6 på hver og således kan der bladres frem og tilbage i siderne neders på denne side.

Skriv en ny besked eller start en ny tråd neders på siden eller svar på en nuværende tråd ved at trykke på svar udfor kommentaren.

Det er naturligvis ikke nødvendigt at indskrive sin email adresse hvis du ikke ønsker at modtage svar. Det er dog kun webmaster som kan se din email adresse.

114 Replies to “RIS & ROS/Gæstebog.”

  1. Tusind tak for de varme ord. 🙂

   Billederne fra vores fest er kommet op i galleriet. Ny forside. Vandmærket på siderne er blevet tonet ned så det ikke forstyrrer teksten. Referaterne er blevet omformateret til et udskrifts venligt format. Våben siden er rettet til og hjemmesiden er er synligt for alle, herunder søgemaskiner (som Google, Bing, Technorati) og andre registre. Det skal dog lige justeres lidt ved lejlighed. Så er hjemmesidens tema og interface blevet opdateret med små kosmetiske forbedringer. Og sidst men ikke mindst er datoen for Kolding festivallen fo 2012 blevet skrevet op.

   Vi sås i Silkeborg. 😉

 1. Startede lige dagen med at skrive kærestebreve men nu er jeg jo så vendt frygteligt tilbage “bag skærmen med klude om “min! hånd. Med en læderlap for øje og om mit sko et bånd.” Det er såmænd bare mig som gerne vil sende et kæmpe tak til alle De Udstødte for en skide skæg festival og sammenhold. Og ikke mindst vil jeg da ønske vores ny herlige medlemmer velkomne i vores midte som jo således nu er blevet lidt støre. Vi er blevet et fandens slæng og som den gode Johnny Madsen så rigtigt synger “Man kan ikke svinge med en død kat uden at ramme en præst.”

 2. Så hut at jeg visker så afsendte jeg mit første nyhedsbrev på email i april 2010 hvortil jeg så udsendte mit sidste nyhedsbrev d. 31. December 2010.
  Pga. et “glitch” fik jeg så ikke løbende tilsendt ny-tilmeldte email adresser som så kunne modtage mine nyhedsbreve og da klubben i forvejen manglede en webmaster til at holde hjemmesiden som blandt Dynamit Diana i øvrigt sin tid var med til at lave fik jeg overdraget det fulde ansvar og rådighed herfor og det blev så bestemt at fra da af skulle alt formidling ske via. hjemmesiden da vi trods forsøg ikke kunne få tjek på hvem der modtog nyhedsbrevet og hvem der manglede at få. Kort sagt det var et rod både fra medlemmers side men også et rod fra bestyrelsens side som ikke havde helt styr på det og således sløjfede bestyrelsen og jeg nyhedsmailen og gik over til at fokuserer på at bruge vores hjemmeside.
  Vi har stadig ikke tjek på om hvor mange af vores medlemmer der bruger hjemmesiden eller om nogen kan bruge de nyheder som jeg lægger ud på den? Men jeg synes selv at det går den rigtige vej nu og jeg er i tæt kontakt med bestyrelsen angående tiltag herpå. Jeg og bestyrelsen savner bare tilbage mellinger fra medlemmer og mere inter-aktivitet herpå noget som jeg også selv i det kommende år vil gøre mit til i retning af at gøre siderne lidt mere levende og spændende at færdes på men teknisk kræver det en del arbejde som jeg savner en mere synlig opbakning for.

 3. Kunne da godt lige tænke mig at komme med en kommentar. Kan se at der flere steder bliver skrevet at der ingen tilbage melding er på udsendte nyhedsbreve o.s.v, det kan jeg godt se er rigtig træls når der nu lægges så meget arbejde i det. Jeg vil dog også sige at hverken mig eller Betteski har fået noget som helst tilsendt fra foreningen, og det er oz lidt træls når vi faktisk mere end gerne vil støtte om om foreningen. Ses derude YeeHaa

  1. Der er fordi at jeg ikke har haft din email adresse, det skal jeg da være den første til at beklage. Bestyrelsen har ikke været så god til at fodre mig med ny-tilmeldte email adresser som man kunne ønske sig eller også har du haft glemt at skrive din email adresse på din tilmelding. Jeg er dog pt. holdt inde med at sende nyhedsbreve ud så klubbens absolut eneste måde at at kommunikerer med medlemmerne på er via. hjemmesiden som jeg holder løbende opdateret ikke mindst under gruppen nyheder.
   Vi er en nystartet klub og der hersker stadig lidt løse ender rundt omkring men vi arbejder for at få rettet ind på en del af dem til den foregående generalforsamling.
   Jeg vil løbende i året også lave en række nye tiltag rundt omkring andre steder på hjemmeside og desuden er jeg ved at forbedre samarbejdet med bestyrelsen sådan at vi bliver bedre til at korrigere på tværs.

 4. Det er ved at være en smule pinligt men det er med fuldt overlæg at jeg har ladet sidste års jule hilsen stå på forsiden i ren provokation. “Julen varer lige til påske” og så lige lidt lidt til så vi lige kommer over på den anden side af vor forestående generalforsamling som jo så åbenbart må fastslå hvor lang tid jule enligt skal varer. Jeg havde jo håbet at jeg ville havde kunnet animerer et eller flere af vores medlemmer til at komme med en kommentar i vores ellers så tomme kommentar spor. Måske skulle man så bare ændre vores klubnavn fra De Udstødte til De Uddøde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.