Bliv medlem.

Løse skud

Knive og sabler og andre blankvåben er dog ikke tilladt!

Hvis du saluterer og eller bærer våben beregnet på eller kan anvende løst krudt dvs. signal og knaldgasvåben så stiller vi særlige krav om du har læst vores korte men nøjagtige gennemgang af dansk våbenlov samt samt vores reglement for løskudsvåben og salutering som indgår i vores samlede våbenmanifest hvis du vil have med våben at gøre i vores forening.

§7.2 i vores vedtægter påbyder at våbenbærende medlemmer at erhverve sig våbenskilt via klubben til et depositum på 100 kr. og sammen med kontingent bliver det således i alt 250 kr hvoraf de 100 kun er et engangsgebyr.

Har du en gyldig bærertilladelse til en sådanne og ønsker du at gå med denne eller disse som medlem hos os så skal du udfylde en anden formular end den her på siden.

Du bedes således skrive en mail til webmaster hvorefter du vil modtage en blanket retur samt instrukser til  hvordan du udfylder den.

 


attrapvåben

Hvis du derimod bærer en helstøbt attraprevolver der som en rekvisit på ingen  måde kan skyde kan du se bort fra dette da disse ikke kræver politiets tilladelse at bære og således hverken våbenskilt eller depositum hos os, vi anbefaler dog at du læser vores korte gennemgang af loven som en vejledning i korrekt håndtering af disse for en kort bemærkning.

 

Hos os er du selvfølgelig velkommen også uden skyder.

Feltet kan udelades.

Bemærk Al information fra os vil du modtage via. din email-adresse.

Email skrives to gange for at eliminerer tastefejl.
Husk evt. opgang, etage og dør.

Bemærk Medlemskab er ej gyldigt førend at kontingent på 150 kr. er indbetalt til vores Kasserer; Brian Storgaard.

Bemærk Bemærk at der ikke eftersendes opkrævning.