Bliv medlem.

Der arbejdes på at lave en online tilmelding, indtil da bruges linket herunder.

PDF

Du kan indmelde dig i De Udstødte ved at  downloade denne blanket.

Hvis du vil udfylde blanketten via. tastaturet skal du først gemme dokumentet på din harddisk og bagefter åbne det. Det gør ved at højreklikke på dokumentet og derefter vælge Save Link As eller Gem som.

Blanketten indeholder en for- og en bagside og kan med fordel udskrives på begge side af papiret.

Blanketten udskrives, frankeres og afsendes pr. brev til vores kasserer Brian Storgaard, Nørrevangsvej 7, Skelund, 9560 Hadsund.


Hvis du saluterer og eller bærer våben beregnet på eller kan anvende løst krudt dvs. signal og knaldgasvåben aåstiller vi krav om du har læst vores korte men nøjagtige gennemgang af dansk våbenlov samt samt vores reglement for løskudsvåben og salutering som indgår i vores samlede våbenmanifest hvis du vil have med våben at gøre i vores forening.

§7.2 i vores vedtægter påbyder at våbenbærende medlemmer at erhverve sig våbenskilt via klubben til et depositum på 100 kr. og sammen med kontingent bliver det således i alt 250 kr.


attrapvåben

Har du derimod en helstøbt attrap revolver der som en rekvisit på ingen måde kan skyde kan du se bort fra dette da disse ikke kræver politiets tilladelse at bære og således heller ikke våbenskilt eller depositum men vi anbefaler dog at du læser vores korte gennemgang af loven som en vejledning i korrekt håndtering af disse for en kort bemærkning.
Facebook

Følg os på Facebook og få at vide så snart at der er opdateringer på vores hjemmeside.

Hvis du skulle have problemer med vores blanket bedes du da rette henvendelse til webmaster@deudstoedte.dk.