Indmeldelse.

PDF
Du kan indmelde dig i De Udstødte enten online herpå  ved at  hente denne elektroniske blanket  og udfylde den for eksempel ved hjælp af tastaturet  inden at du udskriver og afsender den  med et almindeligt brev til postadressen opgivet inde i blanketten.

Hvis du saluterer og eller bærer våben beregnet på eller kan anvende løst krudt dvs. signal og knaldgasvåben, stiller vi krav om du har læst vores korte men nøjagtige gennemgang af dansk våbenlov samt samt vores reglement for løskudsvåben og salutering som indgår i vores samlede våbenmanifest hvis du vil have med våben at gøre i vores forening.

§7.2 i vores vedtægter påbyder at våbenbærende medlemmer at erhverve sig våbenskilt via klubben til et depositum på 100 kr. og sammen med kontingent bliver det således i alt 250 kr..attrapvåben

Har du derimod en helstøbt attrap revolver der som en rekvisit på ingen måde kan skyde kan du se bort fra dette da disse ikke kræver politiets tilladelse at bære og således heller ikke våbenskilt eller depositum men vi anbefaler dog at du læser vores korte gennemgang af loven som en vejledning i korrekt håndtering af disse for en kort bemærkning.
Facebook
Som  en lille service gør vi opmærksom på når der er støre opdateringer på hjemmesiden via en kun til det formål anlagt facebookgruppe i fald at du skulle have interesse i at modtage status og links til hjemmesiden den vej igennem.

 

Hvis du skulle have problemer med vores formular bedes du da rette henvendelse til webmaster@deudstoedte.dk.