Ny forside.

Billedet på forsiden stammer fra en dokumentar om de amerikanske mustangheste, hvad der gør dem til indbegrebet om det vilde vesten før og nu.

Unbranded som handler om den amerikanske vildtlevende mastang som nogle kalder for en hesterace som i dag lever vildt i dele af USA.
Udover løbende at supplerer med en masse spændende information følger vi fire moderne cowboys som har sat sig for at genbevise den vildes mustangs robusthed i forhold til tam hesten som vi aller kender dem herhjemme.
Vi følger den gæve gruppes færd af heste og cowboys hen over prærier, stepper og bjerge tværs igennem USA fra Mexicos grænse i syd til Canadas grænse i nord. En tur på hesteryg i 4 måneder og de absolut flotteste billeder.
Se hele filmen på f.eks. Netflix på en regnvejrsdag, den er absolut det værd.